Hvad vi arbejder med

Vi leverer refabrikerede, OE matchende autodele til kunder i hele Europa

Hvad vi arbejder med

BORG Automotive er blandt Europas største, dygtigste og mest erfarne refabrikeringsvirksomheder inden for autoreservedele.

Vi er de eneste i industrien, der kan forsyne med otte forskellige produktgrupper. For at opnå de bedste resultater, har vi valgt at teste alle produkter hos vores egne specialiserede produktioner i Polen, Storbritannien og Spanien. Dette sikrer både den optimale kvalitet og fleksibilitet.

Vi har dedikerede kollegaer på vores produktioner der arbejder med Research & Development. Vi stræber efter at udvikle vores refabrikationsproces og produkter i vores eksisterende produktsortiment. Derfor udforsker vi også nye bilmodeller på markedet for at finde autoreservedele indenfor vores otte produktgrupper, som endnu ikke er en del af vores produktportefølje. Derefter undersøger vi, hvordan man kan refabrikere disse dele. Yderligere, undersøger vi også fremtidige tendenser i bilindustrien, sådan at vi kan tilføje nye attraktive produktgrupper til vores portefølje. Dette sikrer, at vi fortsætter med at være de førende inden for vores felt, og at vi forbliver godt rustet til at følge med udviklingen i bilindustrien.

I 2014 åbnede vi Nordeuropas største core lager med plads til mere end 1 million cores. Dette gør vores produktion meget tilpasningsdygtigt, hvor vi har mulighed for at reagere hurtigt på efterspørgsel.

I dag refabrikerer vi mere end 2 millioner enheder på tværs af alle brands. Alle enheder opfylder de relevante OE standarder for helt nye produkter. Vi er stolte af at bygge på en forretningsmodel, der betydeligt reducerer CO2 udledning.