Vores Kvalitet

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten

Hos BORG Automotive refabrikerer vi årligt mere end 2 millioner enheder på tværs af vores produktgrupper. Vores medarbejdere gennemgår løbende undervisning, og vi arbejder hele tiden med Supplier Quality Management – hver af disse definerer grundlaget for vores selvbevidsthed. I praksis betyder det, at vi altid stræber efter den højeste kvalitet på markedet. Vores produktion i Polen, Storbritannien og Spanien er alle certificeret efter kvalitetscertificering ISO 9001:2015 og miljøcertificering ISO 14001:2015. Desuden er vores produktion i Spanien også certificeret efter IATF 16949 Automotive Management System, og vores produktion i Storbritannien er ISO 45001 Health and Safety-certificeret. For at sikre at vores produkter virker optimalt i deres sædvanlige omgivelser, tester vi altid slidstyrken og udfører vejtest på dem. Vi refabrikerer udelukkende originale dele og vores produkter opfylder de samme standarder som en OE enhed. Desuden er der to års garanti med ubegrænsede kilometer på alle vores produkter. 

Vi arbejder med den nyeste teknologi

I en industri der konstant er i udvikling, og hvor ingeniørvidenskab, elektronik og software har nået helt nye højder indenfor mechatronics, bliver vi nødt til at være forberedte på nye teknologier, der kan udvide vores produktsortiment. Derfor udvikler vores dygtige R&D team vores refabrikeringsproces og tilføjer produktnumre til vores eksisterende sortiment. Vi undersøger nye bilmodeller på markedet for at finde autodele til vores otte produktgrupper, som ikke er en del af vores produktportefølje endnu. Derefter undersøger vi, hvordan vi kan refabrikere disse dele. Yderligere undersøger vi fremtidens tendenser i bilindustrien, sådan at vi kan optimere vores workflow og tilføje nye og attraktive produktgrupper til vores portefølje. Dette vil sikre, at vi fortsætter med at være en af de førende virksomheder inden for refabrikerede autodele – og følger med udviklingen i industrien.

Vi stræber altid efter mere viden og ekspertise. Derfor har vi åbnet vores eget akademi i 2018, hvor vores medarbejdere bliver undervist i de seneste trends og teknologier, f.eks mechatronics.

I 2018 lancerede vi vores Mechatronics Forum, som er en webplatform med det formål at skabe et netværk for grupper med interesse i mechatronics. Find vores Mechatronics Forum her.

Vi har også introduceret konceptet 'Reman Challenge', som er en akademisk konkurrence, hvor ingeniørstuderende i Europa undersøger de kommende udfordringer i auto refabrikeringsindustrien.

Kvalitet og kundeservice går hånd i hånd

Vores vision er simpel: Vi ønsker at give vores kunder den bedste kundeoplevelse og være en foretrukken partner.

For at nå dette mål stræber vi efter at have den bedste kvalitet og kundeservice. Vi erkender værdien af produkter, der er nemme at installere, og derfor leveres mange af vores produkter som plug & play, hvor de er udstyret med de nødvendige komponenter for en nem installation.

Tilgængelighed

Hos BORG Automotive er det vigtigt for os at være tilgængelig for dig. Vi er tilgængelige på vores hjemmeside, vi er registreret som en TecDoc leverandør, og vi arbejder sammen med TecCom for at gøre din oplevelse så god som muligt. Vi prioriterer altid personlige relationer, løbende support og hurtig responstid til vores kunder. Du kan altid få fat i en medarbejder, der kan hjælpe dig med dine spørgsmål, i vores åbningstider. Find vores kontaktinformationer her.