Vores Kvalitet

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten

Hos BORG Automotive refabrikerer vi årligt mere end 2 millioner enheder på tværs af vores produktgrupper. Vores medarbejdere gennemgår løbende undervisning, og vi arbejder hele tiden med Supplier Quality Management – hver af disse definerer grundlaget for vores selvbevidsthed. I praksis betyder det, at vi altid stræber efter den højeste kvalitet på markedet. Vores produktion i Polen, Storbritannien og Spanien er certificeret i overensstemmelse med de nyeste certificeringer; ISO 9001:2015.

Produktionerne i Polen er desuden også certificeret i ISO 14001:2015. For at sikre at vores produkter virker optimalt i deres sædvanlige omgivelser, tester vi altid slidstyrken og udfører vejtest på dem. Vores produkter opfylder de samme OE standarder som et nyt produkt, og vi tilbyder også en to års garantiperiode med ubegrænsede kilometer på alle vores produkter.

Vi arbejder med den nyeste teknologi

I en industri der konstant er i udvikling, og hvor ingeniørvidenskab, elektronik og software har nået helt nye højder indenfor mechatronics, bliver vi nødt til at være forberedte på nye teknologier, der kan udvide vores produktsortiment. Derfor udvikler vores dygtige R&D team vores refabrikeringsproces og tilføjer produktnumre til vores eksisterende sortiment. Vi undersøger nye bilmodeller på markedet for at finde autodele til vores ni produktgrupper, som ikke er en del af vores produktportefølje endnu. Derefter undersøger vi, hvordan vi kan refabrikere disse dele. Yderligere undersøger vi fremtidens tendenser i bilindustrien, sådan at vi kan optimere vores workflow og tilføje nye og attraktive produktgrupper til vores portefølje. Dette vil sikre, at vi fortsætter med at være en af de førende virksomheder inden for refabrikerede autodele – og følger med udviklingen i industrien.

Vi stræber altid efter mere viden og ekspertise. Derfor har vi åbnet vores eget akademi i 2018, hvor vores medarbejdere bliver undervist i de seneste trends og teknologier, f.eks mechatronics.

I 2018 lancerede vi vores Mechatronics Forum, som er en webplatform med det formål at skabe et netværk for grupper med interesse i mechatronics. Find vores Mechatronics Forum her.

Vi har også introduceret vores første Reman Challenge, som er en akademisk konkurrence, hvor ingeniørstuderende i Europa undersøger de kommende udfordringer i auto refabrikeringsindustrien.

Kvalitet og kundeservice går hånd i hånd

Vores vision er simpel: Vi ønsker at give vores kunder den bedste kundeoplevelse inden for refabrikerede autoreservedele og løsninger.

For at nå dette mål stræber vi efter at have den bedste kvalitet og kundeservice. Vi ved, hvor meget det betyder for dig, som partner, at vores produkter kan installeres hurtigt og nemt. Derfor bliver mange af vores produkter leveret som et plug & play system, hvor vores produkter er udstyret med de nødvendige komponenter for en nem installation.

Tilgængelighed

Hos BORG Automotive er det vigtigt for os at være tilgængelig for dig. Vi er tilgængelige på vores hjemmeside, vi er registreret som en TecDoc leverandør, og vi arbejder sammen med TecCom for at gøre din oplevelse så god som muligt. Vi prioriterer altid personlige relationer, løbende support og hurtig responstid til vores kunder. Du kan altid få fat i en medarbejder, der kan hjælpe dig med dine spørgsmål, i vores åbningstider. Find vores kontaktinformationer her.