Vores Produkter

Vi har mere end 13.500 numre fordelt på otte produktgrupper. Det er vigtigt for os at have et bredt sortiment – så du, som vores partner, kan have os som din eneste leverandør, hvilket sparer dig både tid og penge. Vi ved, der er et behov for unikke enheder, og derfor er vi stolte af at kunne levere en række specielle og unikke enheder.

Startere

Med mere end 2.200 forskellige startere dækker BORG Automotive ikke kun personbiler og køretøjer af alle mærker, men også maritime-, bygge- og landbrugskøretøjer. Vi har også en dækningsgrad på 94% af den europæiske bilpark. Der vil løbende blive tilføjet nye applikationer til vores produktsortiment, som bliver tilgængelige online på både TecDoc og vores brand’s hjemmesider.

Generatorer

Sortimentet af generatorer dækker flere markeder – fra personbiler og erhvervskøretøjer til landbrugs-, maritime og byggerikøretøjer. Med et sortiment på mere end 3.300 generatorer og en dækningsgrad på 93% kan BORG Automotive imødekomme næsten alle ønsker fra Europas specialistmarked. Find vores forskellige produkter på vores brand hjemmesider.

AC Kompressorer

BORG Automotive tilbyder et højt udviklet sortiment af AC kompressorer. Vi har en stor rækkevidde med mere end 1.200 kompressorer, hvilket betyder, at vi har et af de mest omfattende sortimenter af kompressorer på det europæiske marked med en dækningsgrad på mere end 95% af bilerne i Europa. Læs mere om AC kompressorer på vores brand hjemmesider, hvor du også kan finde de seneste produktnumre tilføjet til sortimentet.

Bremsecalipre

Bremsecalipre er refabrikeret af BORG Automotive med de samme høje standarder som alle vores andre produkter. Vi har en dækningsgrad på 95%, hvilket betyder, at de fleste populære personbiler og mindre varevogne kan findes i vores sortiment. Sortimentet indeholder mere end 3.800 produktnumre. BORG Automotive udvider konstant sortimentet og introducerer nye applikationer til det europæiske bilmarked. Besøg vores brand hjemmesider og find vores forskellige bremsecalipre.

EGR Ventiler

Hos BORG Automotive tilbyder vi mere end 300 EGR ventiler med en dækningsgrad på mere end 95% af biler med EGR systemer i Europa. Vores refabrikerede EGR ventiler har vist sig at være et pålideligt produkt med høj kvalitet og lang levetid. Find vores produktsortiment på vores brand hjemmesider.

Tandstænger

BORG Automotive har et omfattende sortiment af tandstænger til den europæiske bilpark. Med mere end 1.300 numre, der bliver produceret på vores egen produktion i Storbritannien, tilbyder BORG Automotive et omfattende sortiment af tandstænger til personbiler og alle slags lette erhvervskøretøjer. Nye applikationer bliver konstant tilføjet til sortimentet og gjort tilgængelig online på både TecDoc og brand hjemmesiderne.

Servopumper

Med mere end 600 enheder tilbyder BORG Automotive et sortiment af servostyringspumper, der har en omfattende dækning i Europa af både personbiler og erhvervskøretøjer.

Læs mere om vores servostyringspumper på vores webshops.

Turboladere

Vi tilbyder et bredt sortiment af turboladere, som består af mere end 700 forskellige produktnumre og en dækningsgrad på mere end 66% af den europæiske bilpark. Vi udvider konstant vores sortiment ved at tilføje nye produktnumre til vores portefølje. De nye produktnumre bliver løbende gjort tilgængelige på vores webshops og på TecDoc.