Vores Produkter

Vi har mere end 12.000 numre fordelt på 9 produktgrupper. Det er vigtigt for os at have et bredt sortiment – så du, som vores partner, kan have os som din eneste leverandør, hvilket sparer dig både tid og penge. Vi ved, der er et behov for unikke enheder, og derfor er vi stolte af at kunne levere en række specielle og unikke enheder.

Startere

Med mere end 2.300 forskellige startere dækker BORG Automotive ikke kun personbiler og køretøjer af alle mærker, men også maritime-, bygge- og landbrugskøretøjer. Vi har også en dækningsgrad på 96% af den europæiske bilpark. Der vil løbende blive tilføjet nye applikationer til vores produktsortiment, som bliver tilgængelige online på både TecDoc og vores brand’s hjemmesider.

Generatorer

Sortimentet af generatorer dækker flere markeder – fra personbiler og erhvervskøretøjer til landbrugs-, maritime og byggerikøretøjer. Med et sortiment på mere end 3.300 generatorer og en dækningsgrad på 95% kan BORG Automotive imødekomme næsten alle ønsker fra Europas specialistmarked. Find vores forskellige produkter på vores brand hjemmesider.

AC Kompressorer

BORG Automotive tilbyder et højt udviklet sortiment af AC kompressorer. Vi har en stor rækkevidde med mere end 1.200 kompressorer, hvilket betyder, at vi har et af de mest omfattende sortimenter af kompressorer på det europæiske marked med en dækningsgrad på mere end 96% af bilerne i Europa. Læs mere om AC kompressorer på vores brand hjemmesider, hvor du også kan finde de seneste produktnumre tilføjet til sortimentet.

Bremsecalipre

Bremsecalipre er refabrikeret af BORG Automotive med de samme høje standarder som alle vores andre produkter. Vi har en dækningsgrad på 96%, hvilket betyder, at de fleste populære personbiler og mindre varevogne kan findes i vores sortiment. Sortimentet indeholder mere end 3.700 produktnumre. BORG Automotive udvider konstant sortimentet og introducerer nye applikationer til det europæiske bilmarked. Besøg vores brand hjemmesider og find vores forskellige bremsecalipre.

EGR Ventiler

Hos BORG Automotive tilbyder vi mere end 300 EGR ventiler med en dækningsgrad på mere end 94% af biler med EGR systemer i Europa. Vores refabrikerede EGR ventiler har vist sig at være et pålideligt produkt med høj kvalitet og lang levetid. Find vores produktsortiment på vores brand hjemmesider.

Tandstænger

BORG Automotive har et omfattende sortiment af tandstænger til den europæiske bilpark. Med mere end 1.250 numre, der bliver produceret på vores egen produktion i Storbritannien, tilbyder BORG Automotive et omfattende sortiment af tandstænger til personbiler og alle slags lette erhvervskøretøjer. Nye applikationer bliver konstant tilføjet til sortimentet og gjort tilgængelig online på både TecDoc og brand hjemmesiderne.

Elektroniske ratstammer

Elektroniske ratstammer er en af de nyeste typer af elektrisk assisteret styring. BORG Automotive tilbyder mere end 70 enheder, der alle efterses og testes grundigt for at sikre en høj kvalitet. Vores brand hjemmesider og TecDoc bliver løbende opdateret for at afspejle udviklingen af vores sortiment.

Servopumper

Med mere end 650 enheder tilbyder BORG Automotive et sortiment af servostyringspumper, der har en omfattende dækning i Europa af både personbiler og erhvervskøretøjer. Sortimentet inkluderer mere end 40 EHPSP enheder, der næsten dækker 100 applikationer. Tre primære typer tilbydes:

  1. Electro-hydraulisk pumpe - drevet af elektrisk motor.
  2. Electronic I- hydraulisk pumpe drevet af elektrisk motor med envejs kommunikation til ECU.
  3. Electronic II - hydraulisk pumpe drevet af elektrisk motor med tovejs kommunikation til ECU.

Læs mere om servopumper på vores brand hjemmesider.

Turboladere

Vi tilbyder et bredt sortiment af turboladere, som består af mere end 700 forskellige produktnumre og en dækningsgrad på mere end 71 % af den europæiske bilpark. Vi udvider konstant vores sortiment ved at tilføje nye produktnumre til vores portefølje. De nye produktnumre bliver løbende gjort tilgængelige på vores webshops og på TecDoc.