Bestil dine AC kompressorer nu, så du er klar til forårs- og sommersæsonen

Det er vigtigt med et velfungerende klimaanlæg. Det sikrer optimale temperaturer i køretøjet på alle tider af året og beskytter endda mod duggede ruder i problematiske vejrforhold. Funktionsfejl bemærkes dog ofte i foråret og sommeren, så eftermarkedsdistributører bør planlægge og bestille nu til den kommende sæson, for at sikre tilgængelighed for deres kunder. Hvis der er mangler i sortimentet, der skal udfyldes, tilbyder BORG Automotive dem et bredt udvalg af refabrikerede og tilgængelige AC kompressorer fra mærkerne Elstock, DRI, Lucas og TMI - til en rigtig god pris/performance ratio og i en kvalitet, der er på højde med de originale dele.

Når dagene bliver længere, og temperaturen stiger, bruges bilens klimaanlæg oftere. Derfor bemærker bilisterne især om foråret, at klimaanlægget ikke køler tilstrækkeligt, eller det bliver bemærket senest ved en rutinemæssig airconditionkontrol på værkstedet. I nogle tilfælde er det tilstrækkeligt at genopfylde med kølemiddel, men selv hvis AC kompressoren er gået i stykker, behøver en løsning ikke at være dyr, da BORG Automotive tilbyder eftermarkedsdistributører et alternativ til de dyre originale dele.

95 procent markedsdækning

"Det er nu, vi skal forberede os på den stigende efterspørgsel næste år", siger Jesper Jensen, Product Manager hos BORG Automotive. "Med vores sortiment af AC kompressorer tilbyder vi distributørerne præcis det, de har brug for, så de kan forsyne deres værkstedskunder i tide og give dem mulighed for at levere en perfekt reparation."

BORG Automotive's sortiment omfatter ca. 1.300 varenumre og en europæisk køretøjsdækning på ca. 95 procent. Der er også garanti for  høj kvalitet, da Europas største uafhængige automotive refabrikeringsvirksomhed udelukkende refabrikerer originale dele. For hvert enkelt reservedelsnummer bestemmer BORG´s interne udviklingscenter den optimale refabrikeringsproces. Produktionen finder sted på virksomhedens egne fabrikker i Europa. Ingen slitage eller defekt, uanset hvor lille den er, i stempler, cylindrer, koblinger, remskiver, elektriske spoler eller ventiler forbliver skjult for virksomhedens specialister, og alle afvigelser løses. Desuden testes hver enkelt AC kompressor individuelt i henhold til OE-specifikationerne ved afslutningen af refabrikeringsprocessen. Før en AC kompressor sælges, skal den f.eks. bestå lækagetest på op til 22 bar.

Også elektriske AC kompressorer i sortimentet

Desuden er BORG Automotive en af de få refabrikeringsvirksomheder i verden, der kan tilbyde eftermarkedsdistributører elektriske AC kompressorer til elbiler og hybridbiler. Jesper Jensen udtaler: "Vi investerede tidligt i den relevante knowhow og teknologi for at kunne tilbyde vores samarbejdspartnere AC kompressorer, der drives af deres egen elmotor i stedet for en rem. Det gør os til en "one-stop-shop" for eftermarkedsdistributører - i dag og i fremtiden."

Øget pålidelighed gennem modstandsdygtige forsyningskæder

Ud over OE-matchende kvalitet, stor værdi for pengene, høj markedsdækning og det faktum, at genfremstilling sparer naturressourcer og energi, er der endnu et argument, der taler for AC kompressorer fra mærkerne Elstock, DRI, TMI og Lucas: en høj grad af leveringssikkerhed. BORG Automotive lagerfører løbende omkring en million cores der er egnede til genfremstilling, køber meget få komponenter fra lande uden for Europa, producerer i Polen, Spanien og Storbritannien og har en effektiv logistik i Polen. I de seneste år er virksomheden derfor ikke blevet ramt af problemerne i de globale forsyningskæder i samme omfang som andre leverandører. For distributørerne betyder dette pålidelighed og hurtig levering.

Alle AC kompressorer fra BORG Automotive leveres klar til montering og med den korrekte mængde olie, som OEM'en kræver - inklusive to års garanti uden kilometerbegrænsning.

Vejledning til at sikre en korrekt udskiftning

Desuden har BORG Automotive produceret en video, der viser installationsprocessen for en AC kompressor, som distributørerne kan bruge både til deres egne interne kurser og til at give værkstederne viden om, hvordan man kan forhindre et nedbrud af en nyinstalleret kompressor. Videoen er tilgængelig både i TecDoc, i BORG Automotive webshops og via en QR-kode på installationsvejledningen der følger med i kassen med kompressoren.