BORG Automotive styrker position som førende leverandør med tolv elektriske bremsekalibre

Fra august tilføjer BORG Automotive tolv varenumre til sit sortiment af elektriske bremsekalibre. Den danske refabrikationsvirksomhed, der repræsenterer mærkerne DRI, TMI, Lucas og Elstock, er en af de første leverandører til eftermarkedet med denne frigivelse og tilbyder distributørerne en reservedel på niveau med originale dele til mere end 800.000 Mercedes-Benz, Mitsubishi, Opel og Toyota køretøjer indregistreret i Europa.

Med denne nye tilføjelse udvider Europas førende, uafhængige refabrikationsvirksomhed yderligere sit sortiment af bremsekalibre til køretøjer med elektrisk parkeringsbremse (EPB). Sortimentet omfatter i øjeblikket i alt 176 varenumre, der repræsenterer en samlet europæisk bilpark på 48 millioner biler, hvilket svarer til 95 % af EPB-bilparken. De er tilgængelige under virksomhedens mærker Elstock, TMI og DRI.

De tolv nye bremser giver distributører, grossister og værksteder en løsning i OE-matchende kvalitet til bl.a. Mercedes-Benz s560 2018, Mitsubishi Outlander 2018 og den nye Eclipse cross PHEV. Med udvidelsen rummer sortimentet også perfekte bremser til 2019 Toyota C-HR hybrid og 2019 Corolla hybrid samt til Opel Insignia fra år 2017 og fremefter.

For de fleste af disse reservedelsnumre er BORG Automotive den første og eneste tilgængelige mulighed på eftermarkedet, hvilket giver kunderne produkter, som ellers ville være svære at få fat i eller meget dyrere. På denne baggrund er det så meget desto vigtigere, at virksomheden lukker hullet, mener Jakob Krarup, Product Manager hos BORG Automotive: "Elektriske parkeringsbremser bliver mere og mere almindelige på markedet og udgør et betydeligt potentiale for distributører, grossister og værksteder. Derfor er det vigtigt for os hos BORG Automotive, at der hurtigt efter køretøjets markedsintroduktion er passende reservedele til rådighed. Og vi er glade for potentielt at være den første leverandør på eftermarkedet af disse tolv EPB-bremsekalibre."

Kvalitet på niveau med originale dele

Som alle reservedele fra BORG Automotive imponerer de nye EPB-bremsekalibre med et meget godt forhold mellem pris og ydelse, en forlænget produktlivscyklus og kompromisløs kvalitet. Virksomheden har mere end 45 års erfaring med refabrikering og anvender kun originale cores hertil. Selve refabrikeringen finder sted i Europa - i produktionsanlæg, der er certificeret efter ISO 9001:2015 og ISO 14001:2015. Sidst men ikke mindst gennemgår hvert produkt omfattende sluttests i henhold til producentens specifikationer inden levering.

Desuden er der behov for særlig knowhow til refabrikering af elektriske reservedele. BORG Automotive har den nødvendige ekspertise, da virksomheden tidligt erkendte vigtigheden af elektriske reservedele til eftermarkedet og investerede i mennesker, forskning og udstyr for at kunne refabrikere sådanne produkter til ny stand. Derfor findes der i sortimentet et stigende antal elektriske tandstænger, EGR-ventiler, A/C kompressorer og bremsekalibre.

Alle nyligt tilføjede EPB-bremsekalibre leveres klar til montering med en to-årig garanti uden kilometerbegrænsning. Detaljer om køretøjets anvendelse kan findes i TecDoc og i BORG Automotive's elektroniske kataloger.