BORG Automotive udvider sit sortiment med 113 varenumre, der dækker 2 millioner køretøjer i Europa

BORG Automotive, den største uafhængige refabrikeringsvirksomhed af reservedele til biler i Europa, har YTD tilføjet 113 varenumre til sit sortiment af startere og generatorer. Dette bringer markedsdækningen i hele Europa for begge produktgrupper op på ca. 95 procent. Blandt de nyligt tilføjede typer er reservedele til mange nye køretøjer, herunder den nuværende Ford Transit, Jeep Renegade og Volkswagens T-Roc.

Refabrikeringsvirksomheden har tilføjet 68 generatorer og 45 startere til sit sortiment og tilbyder dem til distributører og dermed værksteder med øjeblikkelig virkning under mærkerne Elstock, DRI, TMI og Lucas. Derved sikres det, at eftermarkedet nu har adgang til et OE-kvalitet matchende, refabrikeret alternativ til de tilsvarende originale reservedele til over 2 millioner køretøjer i Europa.

Med udvidelsen fortsætter BORG Automotive sin strategi om at være førende på markedet med hensyn til markedsdækning og samtidig bringe reservedele på markedet tidligere end konkurrenterne. I overensstemmelse hermed omfatter de nye tilføjelser mange køretøjsapplikationer fra de seneste modelår, f.eks. er virksomheden en af de første leverandører på eftermarkedet, der tilbyder en generator til Ford Transit 2021. Det er den ideelle reservedel til over 100 køretøjsapplikationer fra forskellige introduktionsår.

Med sin nye generator til Jeep Renegade fra modelåret 2019 eller Fiat 500X fra 2021 er BORG Automotive fortsat på forkant med udviklingen. Det samme gælder for en generator til Kia Ceed, som dækker mere end 20 køretøjsapplikationer, der er rullet af produktionslinjen efter 2016. Ny i sortimentet er også en starter til flere modeller af Fiat Ducato, som producenten har installeret i sine køretøjer siden 2019.

Ud over dette viser den seneste udvidelse, at BORG Automotive holder øje med nye teknologier og sikrer, at disse stilles til rådighed for forhandlere og således værksteder som reman-muligheder på det tidligst mulige tidspunkt. De seneste tilføjelser til porteføljen omfatter yderligere en remdrevet starter/generator (BSG), en kombineret enhed bestående af en starter og en generator, som kan findes i milde hybridbiler. Den passer perfekt i mere end 30 hybridapplikationer fra Audi, der er bygget i 2017 og senere.

Som med alle reman-reservedele fra BORG Automotive er alle de nye dele originale cores, som BORG Automotive refabrikerer til ny stand på kvalitetscertificerede europæiske fabrikker. Hver originaldel bliver adskilt, renset og grundigt inspiceret. BORG Automotive udskifter derefter sliddele, før de samles igen. Endelig underkastes hvert enkelt produkt kvalitetstests på moderne testbænke i overensstemmelse med producentens specifikationer.

Således garanterer refabrikerede reservedele af mærkerne Elstock, TMI, DRI og Lucas en kvalitet på niveau med nye OES-dele, men til et mere attraktivt pris-ydelsesforhold og med et bedre miljømæssigt aftryk - fordi genfremstilling i forhold til produktion af nye reservedele forbruger betydeligt mindre energi og råmaterialer.

Alle dele fra den seneste udvidelse af sortimentet er straks tilgængelige for forhandlere og dermed værksteder og kan findes i TecDoc. De leveres klar til montering med en to-årig garanti uden kilometerbegrænsning.