Rune Avnsted overtager ansvaret for IAM-salget hos BORG Automotive

BORG Automotive har fået ny salgsdirektør: Rune Avnsted, 46 år. Siden 1. oktober har han haft ansvaret for BORG Automotive Reman-salget samt kundeservice hos Europas største uafhængige, automotive refabrikeringsvirksomhed. Sammen med sit team vil han være ansvarlig for at fortsætte den stærke kundeorientering og bidrage til den videre gennemførelse af BORG Automotive's vækststrategi.

Rune Avnsted leder landecheferne i Europa samt kundeservicefunktionen og bringer en stor erfaring inden for både salg og kundeservice med sig. Han har tilbragt det meste af sit arbejdsliv hos Maersk, en førende specialist inden for containere og logistik, hvor han begyndte sin praktik i 1999 og i de følgende år har haft forskellige internationale lederstillinger, senest som administrerende direktør for divisionen Container Sales. Fra 2020 til 2022 arbejdede han også som Chief Business Developer og Head of Commerce hos pumpeproducenten Grundfos, hvor han var ansvarlig for udvikling og strategi.

Avnsted er uddannet cand.merc. fra Aarhus Universitet og har en grad i organisationsteori og kommunikation fra Copenhagen Business School. Han bor med sin kone og søn i Egå ved Aarhus. I sin nye stilling vil han rapportere direkte til kommerciel direktør Ivan Mikkelsen.

Ivan Mikkelsen: "Jeg ser meget frem til samarbejdet med Rune og til hans initiativer. Ikke alene er han ekstremt vidende inden for alle salgsrelaterede emner og en dokumenteret ekspert i digitale strategier, men han passer også perfekt til vores team og værdier."

Rune Avnsted tilføjer: "BORG Automotive er en virksomhed, med en fremragende value proposition, samtidig med at de holder kontakten til deres kunder og virkelig prioriterer kundeservice højt. At intensivere og udbygge de tætte bånd til vores kunder er det vigtigste fokusområde for mig, og jeg ser frem til at forfølge denne ambition sammen med de mange fantastiske mennesker i BORG."