‘The most important part is you’ - BORG Automotive på Automechanika

På Automechanika i Frankfurt am Main (13. - 17. september) vil BORG Automotive, Europas førende, uafhængige automotive refabrikationsvirksomhed, præsentere sin komplette produktportefølje. For første gang vil denne omfatte turboladere, som virksomheden føjede til sit sortiment i 2020. Derudover vil BORG Automotive også præsentere sin nye kundeportal, som giver kunderne adgang til ordredata døgnet rundt samt talrige selvbetjeningsfunktioner.

På standen vil BORG Automotive fremvise sine renoverede generatorer, startere, turboer, A/C kompressorer, EGR ventiler, tandstænger, styrepumper og bremsekalibre. For første gang vil den danske virksomhed, som distribuerer sit sortiment under mærkerne Elstock, DRI, Lucas og TMI, udstille sit sortiment af turboladere, som blev lanceret i 2020.

Eftermarkedets distributører og værkstedsejere vil kunne opleve kvaliteten af disse produkter på tæt hold. De dele, som BORG Automotive refabrikerer, er praktisk talt ikke til at skelne fra nye dele rent visuelt og er på højde med dem med hensyn til kvalitet og ydeevne. Årsagen? Virksomheden kan se tilbage på over 45 år i branchen og refabrikerer udelukkende originale cores. Det foregår på fabrikker i Europa, hvilket sikrer, at de opfylder de strengest mulige kvalitetsstandarder.

Et andet højdepunkt på messen er, at BORG Automotive for første gang vil præsentere sin nye kundeportal for offentligheden. Denne unikke tilføjelse vil tilbyde registrerede kunder en bred vifte af muligheder døgnet rundt. Brugerne kan f.eks. se deres ordrer og ordrestatus, tjekke fakturaer og fakturastatus samt administrere returneringer eller garantier med blot et par klik. De kan også finde kontaktoplysningerne for deres personlige account manager og få adgang til deres kundedata.

Ivan Mikkelsen, Commercial Director hos BORG Automotive, tilføjer:

"For anden gang sætter Automechanika særligt fokus på bæredygtige løsninger. Vi er glade for, at den cirkulære økonomi, som vi har bidraget til i årtier, bliver et stadigt vigtigere emne på eftermarkedet. Samtidig har det været et centralt fokus for os at levere en fremragende og skræddersyet kundeoplevelse siden grundlæggelsen af BORG Automotive. Vores nye slogan ’The most important part is you’ afspejler dette fokus, ligesom vores nye kundeportalinitiativ. Desuden går portalen hånd i hånd med fokus på bæredygtige løsninger, da den minimerer papirarbejdet og bidrager til et reduceret ressourceforbrug. Endnu en gang ser vi frem til et spændende Automechanika med et vigtigt fokus og frugtbare dialoger."

Besøg BORG Automotive på Automechanika 2022: Hal 3.0, stand G51