Din partner i refabrikerede autodele

Velkommen til BORG Automotive

Om BORG Automotive

I over 40 år har vi arbejdet med at levere de bedste refabrikerede, OE matchende autodele til det europæiske eftermarked. Dette har vi muliggjort baseret på vores stærke kerneværdier: ansvarlighed – kompetence, gensidig afhængighed – åbenhed og konstant udvikling. I dag er vi vokset til en stor familie med attraktive brands såsom DRI, Elstock og TMI. BORG Automotive er en arbejdsplads for mere end 1.900 ambitiøse kollegaer i Danmark, England, Polen, Belgien og Spanien, som alle arbejder sammen for at gøre os til en anerkendt og pålidelig leverandør – i dag og i fremtiden.

Vores mål er at være nummer ét i kundeservice og den foretrukne forretningspartner inden for industrien. For at opnå det mål, optimerer vi løbende vores fleksibilitet og forbedrer processor i vores forsyningskæde, så de passer til kundernes behov:

medarbejdere

- Vi er de eneste i industrien, der kan forsyne med otte forskellige produktgrupper.

- Vi har dedikerede kollegaer på vores produktioner der arbejder med Research & Development.

- I 2014 åbnede vi Nordeuropas største core lager med plads til mere end 1 million cores.

- Vi prioriterer vores kunderelationer, support og hurtig svartid. 

I dag refabrikerer vi mere end 2 millioner enheder på tværs af alle brands. Vi er stolte af at bygge på en forretningsmodel, der betydeligt reducerer CO2 udledning. 

BORG Automotive var oprindeligt grundlagt i 1975 under navnet Toft-Jensen Elektro ApS af Søren Toft-Jensen. I dag er vi ejet af Schouw & Co., som giver et solidt fundament for vores vækst-ambitioner. Søren Toft-Jensen er stadig en del af virksomhedens bestyrelse.

Vores ambitioner om konstant udvikling kan kun blive realiseret ved at have højtuddannede og dygtige medarbejdere. Vi er derfor altid på udkig efter ambitiøse talenter, der kan blive industriens bedste kollegaer.