Vores Vision

Vores vision er at give den bedste kundeoplevelse og være en foretrukken partner

Vores Mission

Vores mission er at give køretøjer nyt liv ved at levere bæredygtige løsninger til bilindustrien

Vores Værdier

Hos BORG Automotive tror vi på værdibaseret ledelse. Vi har en flad organisation, hvor vores værdier har indflydelse på vores handlinger, og hvor vi hellere tager beslutninger proaktivt end reaktivt. Vores værdier definerer måden, vi gør forretning på, og alle vores handlinger for at nå virksomhedens strategiske mål er alle baseret på vores værdier.

Vi bygger virksomheden på et grundlag, der er baseret på fem værdier, og vi tror på, at fremtidig succes bygger på kompetente, ansvarlige, gensidigt afhængige og åbne mennesker, der stræber efter konstant udvikling.
- Kim Kruse, CEO
Kompetence

Kompetence er en betingelse for at kunne realisere forretningsmål og opnå teamsucces. Dyb indsigt, innovation, fantasi, personlig udvikling og forståelse for ”den menneskelige faktor” er værktøjer til opnåelse af forretningsmål og teamsucces.

Ansvarlighed

Vi ansætter engagerede, pålidelige og troværdige mennesker med personlig og professionel integritet – folk som er stolte af og parate til at begrunde egne handlinger. Vi stræber efter at imødekomme kundernes forventninger ved at bruge vores ressourcer med omtanke.

Gensidig Afhængighed

Forståelse af gensidig afhængighed skaber ubegrænset organisationsmæssig styrke. Teamwork er den dynamiske og agile organisationsramme, som giver grundlag for en selvstyret indsats, hvor forskellige kompetencer og evner anvendes til gavn for fælles succes.

Åbenhed

Adgang til relevant information er altafgørende for fælles succes. Information skal være lettilgængelig, enkel og let at forstå. Uklar eller flertydig information fører til forkerte beslutninger, spild og forvirring.

Konstant udvikling

Tanken om at forbedre organisationens kompetencer ved systematisk og konstant udvikling er vores fundament for at vinde. Denne proces og tilgang involverer alle, uanset status og funktion.