Vores Brands

Vores produkter bliver solgt under vores attraktive brands, som alle har det samme formål: at gøre os til en anerkendt og pålidelig leverandør.

Hos DRI kan du accelerere fra 0-100 km/t med os på sidelinjen. Vi har altid det bedste team og de mest ambitiøse og passionerede specialister inden for industrien til din rådighed. Vi kombinerer nutidens teknologi og trends med gårsdagens knowhow; og vi stræber altid på at levere de bedste løsninger til dine behov. Vi lykkes, når du er lykkes – og vi er derfor først tilfredse, når ord bliver til handlinger, og ordrer bliver leveret.

Vi har 9 forskellige produktgrupper i vores produktsortiment, og det giver os en unik plads på markedet. Kombinationen af vores egen produktion, kvalitet og Europas største core lager betyder, at vi kan koncentrere os om at levere den bedste service på markedet.

DRI blev grundlagt i 1985 under navnet Dansk Renoverings-Industri. Virksomheden blev en del af BORG Automotive i 2007.

Elstock har siden 1975 været en af Europas førende virksomheder inden for refabrikerede OE-kvalitets autodele. Med mere end 40 års erfaring kan vi med stolthed sige, at vi skaber resultater baseret på vores viden inden for branchen, en grundig fremgangsmåde, og et ønske om udvikling og vækst.

Baseret på klassiske dyder såsom sans for detaljer, opmærksomhed og præcision, udvikler vi vores produktsortiment, optimerer vores processer, og effektiviserer vores levering – til fordel for dig og din forretning.

Vores arbejdsplads og kundebase dækker hele Europa. Hver dag leverer vi produkter i ni produktgrupper i topkvalitet til nye og gamle forretningspartnere i mange forskellige lande.

Vi ser Elstock som et brand med god kvalitet og kundeservice. Men Elstock er også et brand i vækst. Denne vækst går hånd i hånd med vores fokus på dine behov og ambitioner om at levere.

Lucas er det ældste brand inden for autodele. Siden Lucas blev grundlagt for over 140 år siden, har brandet været en førende global OE leverandør, der forsyner det europæiske marked med autodele. Hvordan har Lucas opnået det? Ved aldrig at stå stille.

I dag tilbyder Lucas en global portefølje af kvalitetsdygtige autodele til de fleste moderne biler og lette erhvervskøretøjer – som alle er tilgængelige hos vores distributionspartnere placeret rundt omkring i verden. Lucas både er kendt som pioner og leder af højkvalitets refabrikerede produkter, som hjælper med at holde kloden ren og minimere forurening.  

I dag, hvor Lucas er partnere med BORG Automotive, tilbyder de også turboladere, AC kompressorer, EGR ventiler, startere og generatorer med den samme kvalitet, dedikation og sans for detaljen som er blevet udtrykt i Lucas brandet i mere end 140 år.

Det er derfor Lucas skiller sig ud. Og holder hovedet højt.

Siden TMI’s begyndelse har virksomheden bestræbt sig på at opnå den bedst mulige kvalitet på sine produkter. Vi har et produktsortiment bestående af 9 forskellige produktgrupper, som alle renoveres og kvalitetstestes på vores egne produktionsfaciliteter.

Vores fokus på kvalitet kombineret med vores grønne forretningsmodel er den bedste løsning indenfor autodele for dig og dine kunder. Vores forretning er bygget på en model, der reducerer CO2 udledningen væsentligt. Det er det, der gør os til en ansvarlig forretningspartner.

TMI står aldrig stille. Vi udvikler konstant vores forretning ved at tilføje nye produkter til vores portefølje samt forske i fremtidige tendenser i autobranchen, så vi fortsat kan tilbyde dig de bedste løsninger indenfor renoverede autoreservedele. Det er ansvarlig renovering, hvis du spørger os.

TMI startede med at renovere turboladere i 2004 under navnet Turbo Motor Inyección. Virksomheden blev en del af BORG Automotive i 2020.